29 mars, 2016

Våra Tjänster

Bilvård/rekond:

Vi tillhandahåller dom flesta olika typer av tjänster inom bilvård som till exempel utvändig tvätt, lera karossen, lackrengöring, polering i olika nivåer, våtslipning/lackkorrigering, vanlig traditionell vaxning, lackkoncervering / lackskydd, invändig rekond i olika nivåer, klädseltvätt, luktsanering, fönsterputsning, rut-behandling med mera. Vi lyssnar till kundens behov och skräddarsyr en lösning som passar just det fordon som det berör, kunden själv sätter ett pristak.

 

 

Solfilm.

Vi monterar solfilm i Mora på både fordon och fastigheter.
Det finns många anledningar till att solfilm eller tonade rutor är bra på din bil, det tar bort solens UV-strålning, det blir svalt och skönt under sommaren, det är bra insynsskydd, det är riktigt snyggt, listan kan göras lång. Vi använder endast marknadens största tillverkare när vi köper in solfilm och är utbildade montörer med lång erfarenhet, därför kan vi lämna hela 5 års garanti på både arbete och material så du som kund kan känna dig trygg när du anlitar oss. Du kan alltid välja mellan ett flertal olika varianter som du också kan kombinera som du vill, från kolsvart till ljust rökfärgad film, det är en smaksak.

Fastighetsfilm fungerar på samma sätt, finns även säkerhetsfilm som gör ditt fönster inbrottssäkert.

 

Foliering.

Att foliera bilen i en valfri färg/kulör är något som har blivit väldigt populärt dom senaste åren, det är inte bara för att höja fordonets utseende, det skyddar bilens original lack väldigt bra också. Det finns en uppsjö olika färger och nyanser att välja mellan, endast fantasin sätter stopp.

Lackskyddsfilm är också ett alternativ, det är en tunn, transparent skyddsfilm som skyddar lacken och strålkastarna mot det mesta, en otroligt stark film som oftast läggs på dom mest utsatta ytorna såsom stötfångaren, backspeglarna, skärmkanterna, strålkastarna (finns olika färger för det), trösklarna, instegsskydd med mera. Förläng lackens livslängd.

 

 

 

Motoroptimering.

Låt oss optimera motorn på din bil, du får högre effekt, kraft i hela registret och lägre bränsle förbrukning! Bättre än så kan det väl inte bli?
Vi läser av din bil via diagnosuttaget, medans du hittar på något annat under några timmar så gör vi om bilens original programvara efter dom önskemål vi fått, när vi är klar kommer du tillbaka och vi lägger till sist in den nya uppgraderade programvaran. Efter att vi gjort det så har du en helt annan bil, den kommer orka betydligt mer på lägre varv, få ett mycket jämnare register och du kommer känna stor skillnad på effekten, dessutom sänks förbrukningen på bilen.

Vi är så säkra på att du blir nöjd med detta så du får 30 dagars öppet köp om du mot förmodan inte skulle vara nöjd.